Szolgáltatásaink

Weboldal készítés

Kétféle megoldást ajánlunk design tekintetében:

  1. Kész weboldal sablon átalakításával készítjük el az Ön vállalkozása arculatának megfelelő weboldalt. 
  2. Egyedi, cégre szabott designt készítünk. Természetesen ezzel tud a leginkább kitűnni versenytársai közül.

Akár sablont használunk honlapja elkészítéséhez  akár egyedi, cégre szabott designt készítünk biztos lehet benne, hogy egyszerű mégis igényes, letisztult weboldalat adunk át Önnek.

Mi jellemzi az általunk készített weboldalakat?

Egyszerűek mégis szépek - a kevesebb több elve alapján dolgozunk.

Látogató-barátak: az egyszerű navigáció, könnyen olvasható, tagolt szöveg elrendezés könnyű eligazodást biztosít webodlala látógatói számára (nem hagyják el 1-2 másodpercen belül az oldalt)

Wordpress alapú weboldal készítés,

A legegyszerűbb megoldás, ha Ön szeretné rendszeres tartalommal bővíteni, frissíteni weboldalát, ha Wordpress blogmotor testreszabásával készítjük el weboldalát és betanítjuk a kezelőfelület használatát. Igény szerint webshopot is integrálunk wordpress-alapú weboldalához.

Referenciaként tekintse meg wordpress alapú weboldalainkat, blogjainkat.


On-line marketing tanácsadás

Ha ügyfeleket, megrendeléseket kíván szerezni weboldalán keresztül, nem elég a szépen elkészített oldal, látogatókra is szüksége van. Egy weboldal nem olyan mint egy forgalmas helyen lévő üzlet, ahol a járókelők gyakran azért is betérnek mert tetszik nekik a kirakat.

Ma már több millió magyar nyelvű weboldal létezik és számuk egyre nő csökkenteve az esélyét annak, hogy az internetes „járókelők” véletlenül akadjanak rá az Ön weboldalára.

Ha eladott termékeit vagy megrendeléseit szeretné növelni, Önnek célzott látogatókra van szüksége, akik az Ön által forgalmazott termékekről, szolgáltatásokról gyűjtenek információt az interneten és készek azt online megvásárolni.

A tartalom a legtöbb esetben sokkal fontosabb, mint a design. Nézze meg a Google-t, szinte csak tartalomból (szövegből) áll minimális design elemekkel, mégis a világ internetes vállalkozásainak élvonalába tartozik.

Hogyan tudunk ebben Önnek segíteni?

  • Weboldalát az összes lényeges keresőszóra optimalizáljuk (pl. ha panziót üzemeltet Sopronban akkor a +panzió +Sopron, +szállás +Sopron szókombinációkat írják be a keresőkbe (Google, Yahoo) a soproni szálláslehetőségek után kutatók, tehát az Ön oldalának a keresők által felhozott találati listán minél előrébb kell szerepelnie, hogy minél több vendéget szerezzen.

  • Tanácsot adunk az oldalon szereplő szövegek értékesítés-szempontú megfogalmazásához (ha kívánja meg is írjuk Ön helyett).

  • Nem elég a külcsín! Ha vevőket akar szerezni  a Vevő vágyaira, igényeire hangsúlyt fektető szöveg garantáltan növelni fogja megrendeléseit.
  • Megmondjuk, hogy milyen információk és milyen elrendezésben szerepeljenek a weboldalon, annak érdekében hogy több vevője legyen.

Weboldal karbantartás

Bízza ránk weboldala karbantartását és a megtakarított időt fordítsa vállalkozása irányítására, fejlesztésére. Bonyolultabb weboldalak rendszeres frissítést, karbantartást igényelnek (fotók feltöltése, szöveg átírása, új aloldal készítése stb.), melyre Önnek nem kell gondot fordítania, ha minket bízz meg a feladattal. A karbantartás gyakoriságát és árát a weboldal jellege alapján egyedileg határozzuk meg.


Fotózás, Videokészítés


Bizonyos témák (pl., utazás, turisztikai témájú oldalak) esetében a jó minőségű fotók, videofilmek elengedhetetlen elemei  a weboldalnak, de egy webshop esetében is fontos, hogy a termékeket jól látható, szép fotókón mutassuk be.

Vállaljuk fényképek készítését honlapjára, melyeket úgy dolgozzunk fel, hogy tökéletes összhangban legyenek weboldala megjelenésével és tartalmával, szinte kézzelfogható élményt közvetítve látogatói számára.


Fordítás

Kérésére weboldalát vagy annak egy részét lefordítjuk angolra, így külföldről is szerzhet megrendelésket. Referenciának tekintse meg angol nyelvű weboldalainkat.

Tájékozódjon árainkról, weboldal csomagjainkról!

Vissza az Adelite nyitóoldalára.
 

Adelite

üzenet Kapcsolat:

Küldjön üzenetet!
Adelite Bt. © 2008
Adatvédelem